+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Kaablitööd" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Valguskaabli vedamine läbi katusealuse

ID 104318

141 vaatamist

Prindi

  • 1 Pakkumiste tegemine
    kuni 27.09.2024
  • 2 Võitja valik kuni
    04.10.2024
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: R, 27. september, 2024
Maakond: Tartumaa
Tööde lõpp: Kokkuleppel
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt
Soovin pakkumisi: Summa kogu projektile

Töö sisu

Lühidalt oleks vaja kedagi, kes veaks pool korrus all pool paiknevast Telia karbbiku juurest valguskaabli minu korterisse ja saavutaks olukorra, kus Telia tehnik saaks ühenduse luua.

Põnevatel ajaloolistel põhjustel ei saabu minu korterisse valguskaabel, vaid paarsada meetrit cat kaablit kaks korrust allpool paiknevast elektrikapist. Antud ühendus pole enam kasutuses ja nüüd sooviks saada endale valguskaablit pool korrust madalamal paiknevast Telia ühenduspunktist. Cat jookseb, nagu juuresolevatel piltidelt näha on, mööda trepikoja seina, läheb pööningule, jookseb üle lae talade ja sukeldub kipsseina taha, kust see lõpuks korterisse siseneb. Uus kaabel peaks laias laastus sama rada pidi kulgema - detailid jätan tegijale otsustada - ja sea võiks silma järgi hinnates nii 50m kuluda. Eesmärk on vältida mööda eluruumide seinu jooksvaid kaableid ja vajadust mitmes toas siseviimistlust taastada. Vana cat on terve, aga ei pea seda tööd üle elama.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID85286

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 1    

Küsimused hanke korraldajale

Küsimus: private ID80817   25.09.2024 07:46
Valguskaabel peaks lõppema seal kohas, kuhu on märgitud "signaali muundur"? Valguskaabli mõlemasse otsa oleks mõistlik paigutada väike valget värvi plastikkarp, mille küljes on optika pesad, kust ja kuhu Telia saaks oma kaabli ühendada. Kas pilt sellest CAT väljundist seinast on seesama koht, kuhu optika välja peaks jõudma? Kas ruuter jääb sinnakohta, kuhu ta joonisel on märgitud ning kui jah, siis kuidas jõuab kaabel (CAT) muundurist ruuterini? Pööning nagu aru saan piltidelt, on ligipääsetav. Kas paigaldatava kaabli pikkus jääb tõesti 200m piiridesse, nagu väidate kirjelduses? Joonist vaadates võiks see olla max. 50m kui just katusealune ja korter teineteisest väga kaugel ei asu.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 25.09.2024 08:37

jah, mu seletus polnud ehk kõige detailsem

Valguskaabel peaks lõppema seal kohas, kuhu on märgitud "signaali muundur"? - Jah,

Kas pilt sellest CAT väljundist seinast on seesama koht, kuhu optika välja peaks jõudma? - Täpselt, see on see koht, kuhu on märgitud skeemil signaalimuundur

Valguskaabli mõlemasse otsa oleks mõistlik paigutada väike valget värvi plastikkarp, mille küljes on optika pesad, kust ja kuhu Telia saaks oma kaabli ühendada - Sobib mulle

Kas ruuter jääb sinnakohta, kuhu ta joonisel on märgitud ning kui jah, siis kuidas jõuab kaabel (CAT) muundurist ruuterini? - Ei, ma plaanin selle paigutada pigem skeemile juurde joonistatud seina juurde muunduri lähedale

Pööning nagu aru saan piltidelt, on ligipääsetav. - Pääning on ligipääsetav. Trepikoja pildil on näha luuki. Ühistu juhatuse poolelt on sinna veel 1 kaabli lisamine OK.

Kas paigaldatava kaabli pikkus jääb tõesti 200m piiridesse, nagu väidate kirjelduses? Joonist vaadates võiks see olla max. 50m kui just katusealune ja korter teineteisest väga kaugel ei asu. - Väljendasin ennast veidi pahasti. Ma pakun ka , et uus kaabel jääb pigem 50m kanti. Vanad catid tulevad veel korrus madalamalt ja neid on 2 tk. Uue lahenduse mõttes pole see ehk oluline, ajalooliselt oli Telia ruuter korrus all pool ja sealt väljus 4 pikka catti, et anda 2 korterisse telekas ja Internet.

Teavita reeglite rikkumisest

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Aega jäänud: 21h 34 min

Jälgi seda hanget

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.