+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Projekteerimine" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Sademeveeprojekt Tartus

ID 101474

175 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 08.08.2024
  • check Võitja valik kuni
    15.08.2024
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: N, 8. august, 2024
Maakond: Tartumaa
Linn: Tartu
Tööde lõpp: Kokkuleppel
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt
Soovin pakkumisi: Summa kogu projektile

Töö sisu

Soovin hinnapakkumist sademeveeprojekti tellimiseks.

Eesmärgiks oleks suunata eluhoone katuselt mööda vihmaveerenne maha voolav vihmavesi linna sademeveekanalisatsiooni, et vähendada maja ümber oleva pinnase üleujutamist vihmahoogude ning kevadise lumesulamise korral. Praegu on olukord nii, et sademeveed kogutakse katuselt räästarennidega ja juhitakse hooneväliste püstikutega (neid on 4 tk) maapinnale.

Tegu on Tartus asuva eramajaga (esmase kasutuselevõtu aasta 1930), mille ehitusalune pind on 116 m². Katus ja vihmaveerennid on vahetatud u. 2007. aastal. Maja vundament pole ¾ maja perimeetri ulatuses kuigi sügaval ja seega nendes külgedes maja ümber liiga lähedale sadeveetorustikku rajada tõenäoliselt ei saaks. Pinnas on savine. Pärast sademeveekanalisatsiooni valmimist on plaanis maja sokli soojustamine XPS-iga, pinnase tasandamine, terrassi ehitus ning sissesõidutee katmine kivisillutisega.

Tänava ääres värava ees sissesõiduteel on sadeveekaev (kuulub Tartu Veevärk AS-ile), mis asub krundi piirist u. 1 meeter väljaspool. Olemas on geodeetiline alusplaan dwg formaadis (08.08.2023 seisuga), kus on sadeveekaevu parameetrid üle mõõdetud. Samuti on olemas AS Tartu Veevärgi poolt 23.04.2021 väljastatud tingimused sademeveekanalisatsiooniga liitumiseks (Tehnilised tingimused projekteerimiseks ja Üldised tingimused), mis on praeguseks paraku aegunud.

Sademeveekaevu kõrval krundi piiril maa sees on gaasitrassi toru (sügavust ma ei tea), seega tuleb hankida kooskõlastus ka gaasitrassi võrguvaldajalt.

Projekti teostaja peaks saama Tartu Veevärk AS-ilt uued tingimused sademeveekanalisatsiooniga liitumiseks, seejärel koostama projektlahenduse hoone katuselt kogutavate sademevete suunamiseks linna sademeveekanalisatsiooni koos torustike jaoks vajalikud arvutuste või hinnangutega. Projektis ära näidata kõik vajaminevad materjalid (sademeveelehtrid, restkaevud, sajuveetorud, tagasivooluklapid, puhvermahuti jms. ning ettenähtud kaevetööde tagasitäitematerjali tüüp), torude paiknemise sügavus, asukoht koos joonistega jms. Võiks olla kirjeldatud ka tööde teostamine ja järjekord. Projekt peab olema piisavalt põhjalik, et edaspidi oleks võimalik projekti järgi torustiku ehitamist tellida. Projekteerija peab taotlema koostatud projektile ehitusloa või ehitusteatise, kooskõlastama Tartu Veevärk AS-ga, kõigi võrguvaldajatega ja linnainseneriga. Tartu Veevärk AS-le tuleb kõigi kooskõlastustega sademeveekanalisatsiooni projektist esitada paberkandjal eksemplar ning digitaalne projekt, mis vastab ehitusprojekti dokumentide digitaalse vormistamise nõuetele.

Hinnapakkumises palun näidata, mis on hinna sees. Kui hiljem sademeveekanalisatsiooni valmimisel lisanduksid võimalikud riigilõivud ja/või liitumistasud, siis oleks hea, kui projekteerimise käigus neist mulle teada annaksite.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID50310

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Küsimus: private ID50004   04.08.2024 22:02
Tere,
Palun lisage ka Tartu Veevärk AS-i poolt väljastatud tingimused.
See on hinna kujundamisel oluline dokument.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 04.08.2024 22:17

Siin on Tartu Veevärk AS-i poolt 2021. aastal väljastatud praeguseks aegunud dokumendi väljavõte, millest on kontaktandmed eemaldatud:

LIITUMISTINGIMUSED
Sademeveekanalisatsiooniga liitumiseks

• Tehnilised tingimused projekteerimiseks:
Sademeveekanalisatsioon:
Sademevesi juhtida ... tänaval, kinnistu piiri kõrval asuvasse sademeveetorustikku De 458.
Tänavatorustikust projekteerida kinnistule De 160 ühendustoru ning kinnistutorustik koos restkaevude ning sademeveelehtritega. Ühenduskohaks valida tänavatorustikul asuv olemasolev kaev.
Valingvihma-aegse ülekoormuse vähendamiseks tuleb kinnistult tänavatorustikku juhitava sademevee vooluhulka (l/s) De 110 toruga piirata. Kanaliseeritava sademevee viibeaja pikendamiseks kinnistul ning valingvihma aegse äravooluvee reguleerimiseks tuleb vajadusel kinnistule rajada puhvermaht (torud, mahuti vmt). Kinnistutorustiku ja reguleeriva mahu jaoks vajalikud rajatised dimensioneerib projekteerija.
Katuse sademeveetorude ühendamine otse torustikku ei ole lubatud. Sademevesi tuleb suunata väljaspool hoonet maapinnale, kust see voolab sademeveelehtritesse ja restkaevudesse.
Sademeveetorustik projekteerida vastavat sertifikaati omavast SN8 rõngasjäikusega torumaterjalist (PE/PP).
Kaevude vähim lubatud läbimõõt kinnistutorustikul on De 400/315. Kaev peab asuma torustiku igas pöörde- ja hargnemiskohas.
Restkaevud peavad olema settepesaga.
Projekteerimisel tuleb arvestada võimaliku maksimaalse paisutustasemega torustikus.
Võimalikust paisutustasemest madalamal asuvate sademeveeneelude ja -rajatiste vahetu ühendamine sademeveetorustikku ei ole lubatud.
Sademe- ja drenaaživee juhtimine reoveekanalisatsioonitorustikku on keelatud.
Projekti koosseisus esitada kinnistu drenaaži- ja sademevee arvutuslik vooluhulk.

Üldised tingimused:
• Liitumistingimused kehtivad 2 (kaks) aastat alates tingimuste väljastamisest.
• Torustike ehitamiseks tuleb liitujal tellida sademeveekanalisatsiooni ehitusprojekt ning kooskõlastada AS-ga Tartu Veevärk, kõigi võrguvaldajatega ja linnainseneriga.
• Projekteerija peab taotlema koostatud projektile ehitusloa või ehitusteatise.
• AS-le Tartu Veevärk tuleb kõigi kooskõlastustega sademeveekanalisatsiooni projektist esitada paberkandjal eksemplar ning digitaalne projekt, mis vastab ehitusprojekti dokumentide digitaalse vormistamise nõuetele.
• Enne torustike ehitamist tuleb sõlmida liitumisleping ja tasuda liitumistasu. Liitumistasu suurus määratakse liitumislepingus. Liitumistasu arvutatakse vastavalt kehtivale liitumistasu arvutamise metoodikale.
• Krundisiseste torustike ehitamine tuleb tellida vastavat pädevust omavalt ehitajalt. Ehitamise aeg ja tööde teostaja tuleb eelnevalt kooskõlastada AS-ga Tartu Veevärk.
• Ehitatud torustike kohta tuleb AS-le Tartu Veevärk kohe pärast ehitustööde lõpetamist esitada ehitusgeodeetilisi uurimistöid teostava ettevõtte koostatud teostusmõõdistus (paberil ja digitaalselt).

Käesolevad liitumistingimused kehtivad ainult objekti sademeveekanalisatsiooni ehitusprojekti koostamiseks ning ei anna õigust alustada torustiku ehitustöid!

(allkirjastatud digitaalselt)

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID58624   04.08.2024 23:17
Kas saan aru, et projekteerimistingimused on aegunud ja tuleb taodelda uued projekteerimistingimused?

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 04.08.2024 23:23

Jah, Tartu Veevärk AS-i eelmised väljastatud liitumistingimused kehtisid 2 aastat ja praeguseks on möödas üle 3 aasta.

Teavita reeglite rikkumisest

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Teisi töid samas valdkonnas

Valdkonnas "Projekteerimine" on 7 aktiivset tööd

Ühekordse ühepereelamu projekt ehitusloani

Asukoht: Harjumaa, Tallinn
Aega jäänud: 12p 17h
Tehtud pakkumisi: 5

no-img Pilt puudub

Projekt eramaja rekonstrueerimiseks

Asukoht: Valgamaa, Tõrva
Aega jäänud: 1p 17h
Tehtud pakkumisi: 3

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.